Veterán limuzinok Modern limuzinok Sportautók Egyéb járművek
esküvői autóbérlés
 
Bérelhető autók Partnerség GYIK Adatvédelem Kapcsolat
Tel.: +36 (30) 440-2024
Főoldal  |  Hírlevél  |  Küldje tovább ismerősének  |  Nyomtatás  |  Oldaltérkép  |  Referenciák
English | Deutsch
Rolls Royce Silver Shadow az autóval megszerezhető legszebb élmény

A Rolls Royce Silver Shadow 1965-ben jelent meg, amelyből az első széria 1976-ig futott. A gyár eleve úgy fejlesztette ki a típust, hogy az hosszabb időre megállja a helyét az autógyártás csúcsán.

 

Nagyít / További képek  

Kizárólag az aranylevél feliratkozóknak, 2013 május 31-ig,zászlóshajónkat, a Rolls Royce Silver Shadow-t
10% kedvezménnyel biztosítjuk az esküvőre!

Egy Rolls mindig fenséges jelenség, tömege, eleganciája semmi mással nem összetéveszthető. Szemből a hűtőrács és a szárnyas embléma, a Spirit-of-Ecstasy elmaradhatatlan része a Rolls-Royce-nak. A viharral dacoló fémasszonyság 1911 óta díszíti a Rollsok orrát. Egy Charles Sykes nevű művész tervezte, modellje - úgy tudjuk - Eleanor Velasco Thornton volt, egy angol előkelőség magántitkáraként dolgozó hölgy. Az emblémák is kézzel készültek, ahogy az egész autó.

1931-ben a Rolls-Royce átvette a csődbe jutott Bentley-t, majd a két gyár termékei annyira hasonlatossá váltak egymáshoz, hogy az ötvenes évek legelejétől lényegében csak az embléma és a hűtőmaszk kialakítása tért el. Ennek a Silver Shadow luxusautónak a Bentley párja a T-sorozat volt.

Műszakilag a Silver Shadow (ezüst árnyék) korszakos váltást hozott az RR történelmében. Ez volt az első szériagyártású autójuk, amely önhordó felépítésű, nem pedig alvázas. Kezdettől fogva egy hosszabb időre szóló típus kifejlesztése volt a cél. A Rolls Royce Silver Shadow I. kifejlesztése 10 évvel a bemutató előtt, 1955-ben kezdődött. 1958-tól már futottak a prototípusok. Az alváz elhagyása mellett a négy tárcsafék bevezetése miatt is jelentős ez a sorozat. A Silver Shadow aszfaltba állóan lassul. Az első modellben 6,2 literes volt a V8-as motor, amelynek hengerűrtartalma 1976-tól 6,7 literre nőtt. A maximális teljesítményről a gyár nagyon sokáig nem közölt adatot, csak annyit mondott, hogy pont elegendő. 

De mennyi is ez a pont elegendő?  Becslések szerint 200 és 220 lóerő között lehetett ez a teljesítmény.  Az orrdíszt 1914-ig ezüstözték, azóta jobbára rozsdamentes acélból készül, de - természetesen - rendelhető volt ezüstből, aranyból leöntve is.

Az autó 5,17 méter hosszú, a tengelytáv három méter három centi - hely hát van bőven. Bőr, fa, króm, puhaság, de semmi csiricsáré kirakodóvásár. A faberakások, a könyöklők, kapaszkodók, a kényelmi berendezések kapcsolói nem tolakszanak az ember arcába, csak egyszerűen ott annak, ha szükség van rájuk, majd megtaláljuk őket. És ilyen finoman is megy. Puhán, csendben tünteti el az úthibákat, a zajt, észrevétlenül átsiklik a forgalmon is, hiszen mindenki tisztelettel utat enged neki. Született arisztokrata.


Rolls Royce Silver Shadow megrendelése -

Mindezt az eleganciát, kifinomultságot és élményt kaphatja meg ha kibérli ezt az autót esküvőjére. Egyáltalán nem mellékes szempont, hogy az Esküvői Autó Bérlés.hu-tól kaphajtja meg a legbiztonságosabban magyarországon.

Miért bízná ránk ezt a kényes feladatot?

Profi sofőrökkel dolgozunk akik standard módon, mindig az alkalomnak megfelelő öltözékben, makulátlanul tiszta autóval, pontosan érkeznek a kívánt helyszínre.

Teljeskörű csereautó garancia

Az autók meghibásodásának nagyon kicsi a valószínűsége, hiszen kitűnő műszaki állapotban vannak és az OTgarage oldtimer szerviz folyamatos "megfigyelés" alatt tartja őket, de jogos lehet a kérdés. Mi van akkor ha mégis?

Nos, erre az estre is felkészültünk. Ekkor saját vagy stratégiai partnereink autóparkjából a kiválasztott autó stílusához hasonlót biztosítunk a rendezvényre.

Mit kell tenni, hogy biztonságosan rendelhesse meg álmai esküvői autóját?

Az alábbi megrendelés gombra kattintva egy olyan oldalra jut melyen egyszerűen, egy űrlap segítségével biztonságosan pár perc alatt megrendelheti a kiválasztott autót. Megrendelését az autó kölcsönzésről mi elektronikusan és személyesen is visszaigazoljuk az Önöknek.

 

Rendelje meg most a kiválasztott autót. Érdekli egy  nászéjszaka? Ajándékba! Kattintson ide!

 
vissza a flottához
Rolls Royce Silver Shadow
Évjárat: 1975
Szín: bronz metál
Beltér szín: vajbőr
Hengerűrtartalom: 6700 cm3
Kivitel: Limuzin
Csak sofőrrel: igen
Bérlési feltételek
Ár/1óra: 22000+áfa Ft
Ár/5óra: 100000+áfa Ft
Ár/10óra: Ft
Km díj 50 km alatt: 0 Ft
Km díj 50 km felett: 200 Ft
Minimális bérlési óraszám: 3
Nagyít / További képek


Esküvői autó bérlés sofőrrel    Esküvői sztár vendég meghívás
Esküvői virág dekoráció   Esküvői ruha vásárlás, bérlés 
  
 Esküvői fotózás, videózás  Luxus autó bérlés sofőrrel

 

esküvői autó bérlés 

ARANYLEVÉL


Mi okozhatná a legnagyobb gondot az esküvőjén? Azért, hogy ne csak a bérelt esküvői autóval ne legyen gond, de egyetlen hiba se fordulhasson elő, iratkozzon fel aranylevelünkre és mi azonnal a rendelkezésére bocsájtunk egy esküvőszervező checklistát, ami végigvezeti az esküvő előkészületein.
Mindezt teljesen ingyen. Iratkozzon fel most, még időben van!

Kizárólag az aranylevél feliratkozóknak, 2013. május 31-ig,
az esküvői autóbérlés.hu zászlóshajóját, a Rolls Royce Silver Shadow-t 10% kedvezménnyel biztosítjuk az esküvőjükre!

Az Ön neve, amin szólíthatjuk


Az Ön e-mail címe:


Adatait bizalmasan kezeljük!

Kedvezményes esküvői csomag ajánlatunk


Kedvezményes csomag

© Mistral 2024 English | Deutsch PROFITAKTIV WEB