Veterán limuzinok Modern limuzinok Sportautók Egyéb járművek
esküvői autóbérlés
 
Bérelhető autók Partnerség GYIK Adatvédelem Kapcsolat
Tel.: +36 (30) 440-2024
Főoldal  |  Hírlevél  |  Küldje tovább ismerősének  |  Nyomtatás  |  Oldaltérkép  |  Referenciák
English | Deutsch
Adatvédelem - A Mistral internetes oldalainak látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket
Szerzői jogok

A Mistral Bt internetes oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.

Tilos a Mistral Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, azokból bármely részt kivágni (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.), a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

Amennyiben szeretné felhasználni valamely anyagot, vagy annak részletét, kérjük az alábbi címen keressen meg  bennünket: pilat.gabor@hatekonysagakademia.hu

 Az oldal tartalmának egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Más online tartalomban előzetes kérés nélkül a Mistral Bt. oldalaira hivatkozás (linkelés)  elhelyezhető. A linkelés ebben az esetben sem ütközhet a fenti tilalomba, illetve oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük annak megszüntetését.

Szellemi alkotás

Felek rögzítik, hogy a jelen ajánlatban meghatározott sajátos termékek, megoldások Szállító szellemi alkotásai, Szállító kizárólagos tulajdonában állnak, függetlenül attól, hogy külön jogszabályban meghatározott - szerzői, iparjogvédelmi, stb. - védelem alatt állnak-e.
Megrendelő nem jogosult ezek részben vagy teljes felhasználására, másolására, terjesztésére, értékesítésére.

Tartalom

A Mistral Bt. mindent megtesz azért, hogy az oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért. A Mistral Bt. nem garantálja, hogy az internetes oldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. Internetes oldalainkon megjelenő árajánlatok a készletek erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Külső kapcsolatok (linkek)

A Mistral Bt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Mistral Bt. internetes oldalai kapcsolódnak.

Adatszolgáltatás

 A Mistral Bt. részére azzal, hogy anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mail vagy az internetes oldalak  útján), vállalja, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Mistral Bt. azt - minden felelősség nélkül -  nyilvánosságra hozhatja, tartalmukat (részben vagy egészben) felhasználhatja. Vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal  kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá kártalanítja a Mistral Bt.-t harmadik fél igényérvényesítése esetén.

Adatvédelem

 A Mistral Bt. honlapjának egyes részeihez való hozzáférés regisztrációhoz kötött, amelyhez meghatározott személyes adatok (név, e- mail cím, stb.) szolgáltatása szükséges. A Mistral Bt. mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről, és a közérdekű adatok  nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva, kizárólag az Ön által megadott körben, és szükséges cél érdekében kezeli és tartja nyilván a részére átadott adatokat. A regisztráció során a társaság tudomására jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Esküvői autó bérlés soffőrrel    Eskűvői sztár vendég meghívás
Eskűvői virág dekoráció   Esküvői ruha vásárlás, bérlés 
  
 Esküvői fotózás, videózás  Luxus autó bérlés soffőrrel

 

esküvői autó bérlés 

ARANYLEVÉL


Mi okozhatná a legnagyobb gondot az esküvőjén? Azért, hogy ne csak a bérelt esküvői autóval ne legyen gond, de egyetlen hiba se fordulhasson elő, iratkozzon fel aranylevelünkre és mi azonnal a rendelkezésére bocsájtunk egy esküvőszervező checklistát, ami végigvezeti az esküvő előkészületein.
Mindezt teljesen ingyen. Iratkozzon fel most, még időben van!

Kizárólag az aranylevél feliratkozóknak, 2013. május 31-ig,
az esküvői autóbérlés.hu zászlóshajóját, a Rolls Royce Silver Shadow-t 10% kedvezménnyel biztosítjuk az esküvőjükre!

Az Ön neve, amin szólíthatjuk


Az Ön e-mail címe:


Adatait bizalmasan kezeljük!

Kedvezményes esküvői csomag ajánlatunk


Kedvezményes csomag

© Mistral 2024 English | Deutsch PROFITAKTIV WEB