Esküvői autóbérlés sofőrrel - a nagy Ő, a nagy nap és egy csodálatos autó...

Kizárólag az aranylevél feliratkozóknak! Esküvői autóbérlését kedvezményesen megoldjuk!
2013. május 31-ig az esküvői autóbérlés.hu zászlóshajóját, a Rolls Royce Silver Shadow-t 10% kedvezménnyel biztosítjuk az esküvőjükre!

Nem könnyű feladat kiválasztani a tökéletes esküvői autót. Illeszkedjen a pár habitusához, a menyasszony ruhájához és még nagyon sok dologhoz. És talán még az is kevés ha megtaláltuk. Ilyenkor még egy sor kérdés merülhet fel: Tökéletesen tudja- e majd a dolgát a sofőr? Egyáltalán, hogy lesz felöltözve? És mi van akkor, ha a szertartás előtti órában romlik el a bérelt autó?

Az esküvői autók megtekintéséhez kattintson a képre:

Esküvői autóbérlés flotta

Mi nem csupán egy esküvői autót szeretnénk bérbe adni Önöknek a kínálatunkból, hanem mindazt a biztonságot, ami tökéletes megnyugvást okoz egy ilyen alkalomkor. Egyszóval, az autóval megszerezhető legszebb élményt.

Miért bízná ránk ezt a kényes feladatot?

Profi sofőrökkel dolgozunk, akik standard módon, mindig az alkalomnak megfelelő öltözékben, makulátlanul tiszta esküvői autóval, pontosan érkeznek a kívánt helyszínre. Nálunk az esküvői autók bérleti ideje csak a kiállás pillanatától számít bele az autó bérleti díjába.

Teljes körű csereautó garancia

A bérelt autók meghibásodásának nagyon kicsi a valószínűsége, hiszen kitűnő műszaki állapotban vannak és az OTgarage oldtimer szerviz folyamatos "megfigyelés" alatt tartja őket., de jogos lehet a kérdés. Mi van akkor, ha mégis?

Nos, erre az estre is felkészültünk. Ekkor saját vagy stratégiai partnereink autóparkjából a kiválasztott autó stílusához hasonlót biztosítunk a rendezvényre.

Kizárólag az aranylevél feliratkozóknak! uEsküvői autóbérlését kedvezményesen megoldjuk!
2012. május 31-ig az esküvői autóbérlés.hu zászlóshajóját, a Rolls Royce Silver Shadow-t 10% kedvezménnyel biztosítjuk az esküvőjükre!

Az esküvői autók megtekintéséhez kattintson ide

Esküvői autó bérlés sofőrrel    Esküvői sztár vendég meghívás
Esküvői virág dekoráció   Esküvői ruha vásárlás, bérlés 
  
 Esküvői fotózás, videózás  Luxus autó bérlés sofőrrel