Modern elegancia

A Silver Shadow-t követően 1980-tól gyártja a Rolls Royce a Silver Spirit sorozatot. A 12 centiméterrel megnövelt hosszúságú modellt Silver Spur-nak nevezi a gyár és ezek közül az egyik utoljára gyártott, a bérelhető Rolls Royce Silver Spur III. A neve is megfelel eleganciájának, igazi nemesi autó.

Súlyos faburkolatok, puha báránybőr szőnyegek. Króm és bőr mindenhol. Az utastérben a tökéletes csend párosul a főúri kényelemmel. A 6750 cm-es motor minden helyzetben elegendő teljesítményt ad a nehéz karosszéria mozgatásához. Biztonságos, tekintélyes és elegáns.

A bérelhető Rolls Royce, a modern technikát ötvözi a klasszikus megjelenéssel. Kiválóan alkalmas rendezvényekre vagy akár vidéki utakra, transzferekre.

 


Rolls Royce Silver Spur megrendelése -

A klasszikus forma határtalan szabadságát kaphatják meg, ha ezt az autót bérlik ki az esküvőjükre.

Miért bízná ránk ezt a kényes feladatot?

Profi sofőrökkel dolgozunk akik standard módon, mindig az alkalomnak megfelelő öltözékben, makulátlanul tiszta autóval, pontosan érkeznek a kívánt helyszínre.

Teljes körű csereautó garancia

Az autók meghibásodásának nagyon kicsi a valószínűsége, hiszen kitűnő műszaki állapotban vannak és az OTgarage veteránautó szerviz folyamatos "megfigyelés" alatt tartja őket., de jogos lehet a kérdés. Mi van akkor ha mégis?

Nos, erre az estre is felkészültünk. Ekkor saját vagy stratégiai partnereink autóparkjából a kiválasztott autó stílusához hasonlót biztosítunk a rendezvényre.

Mit kell tenni, hogy biztonságosan rendelhesse meg álmai esküvői autóját?

Az alábbi megrendelés gombra kattintva egy olyan oldalra jut melyen egyszerűen egy űrlap segítségével biztonságosan pár perc alatt megrendelheti a kiválasztott autót. Megrendelését az autókölcsönzésről mi elektronikusan és személyesen is visszaigazoljuk az Önöknek.

 

Rendelje meg most a kiválasztott autót. Érdekli egy  nászéjszaka? Ajándékba! Kattintson ide!

 

 
vissza a flottához
Silver Spur III
Évjárat: 1996
Szín: királykék
Beltér szín: bézs
Hengerűrtartalom: 6750 cm3
Kivitel: limousine
Csak sofőrrel: igen
Bérlési feltételek
Ár/1óra: 22000+áfa Ft
Ár/5óra: 100000+áfa Ft
Ár/10óra: Ft
Km díj 50 km alatt: Ft
Km díj 50 km felett: 200 Ft
Minimális bérlési óraszám: 3
Nagyít / További képek


Esküvői autó bérlés sofőrrel    Esküvői sztár vendég meghívás
Esküvői virág dekoráció   Esküvői ruha vásárlás, bérlés 
  
 Esküvői fotózás, videózás  Luxus autó bérlés sofőrrel