Luxus autó bérlése sofőrrel
A bemutatott autók esküvőre bérelhetők, más különleges alkalmakra is szívesen Önért illetve Önökért megyünk, elhozzuk vagy visszük. Lehet az akár opera - esetleg előtte egy finom vacsora egy hangulatos étteremben - vagy akár  egy virágcsokor elegáns célba juttatása.

Rolls Royce Silver Shadow

A Rolls Royce Silver Shadow 1965-ben jelent meg, amelyből az első széria 1976-ig futott. A gyár eleve úgy fejlesztette ki a típust, hogy az hosszabb időre megállja a helyét az autógyártás csúcsán.

 

Nagyít / További képek  

Egy Rolls mindig fenséges jelenség, tömege, eleganciája semmi mással nem összetéveszthető. Szemből a hűtőrács és a szárnyas embléma, a Spirit-of-Ecstasy elmaradhatatlan része a Rolls-Royce-nak. A viharral dacoló fémasszonyság 1911 óta díszíti a Rollsok orrát. Egy Charles Sykes nevű művész tervezte, modellje - úgy tudjuk - Eleanor Velasco Thornton volt, egy angol előkelőség magántitkáraként dolgozó hölgy. Az emblémák is kézzel készültek, ahogy az egész autó.

Kizárólag az aranylevél feliratkozóknak! Esküvői autóbérlését kedvezményesen megoldjuk!
2013. május 31-ig az esküvői autóbérlés.hu zászlóshajóját, a Rolls Royce Silver Shadow-t 10% kedvezménnyel biztosítjuk az alkalomra!Műszakilag a Silver Shadow (ezüst árnyék) korszakos váltást hozott az RR történelmében. Ez volt az első szériagyártású autójuk, amely önhordó felépítésű, nem pedig alvázas. Kezdettől fogva egy hosszabb időre szóló típus kifejlesztése volt a cél. A Rolls Royce Silver Shadow I. kifejlesztése 10 évvel a bemutató előtt, 1955-ben kezdődött. 1958-tól már futottak a prototípusok. Az alváz elhagyása mellett a négy tárcsafék bevezetése miatt is jelentős ez a sorozat. A Silver Shadow aszfaltba állóan lassul. Az első modellben 6,2 literes volt a V8-as motor, amelynek hengerűrtartalma 1977-től 6,7 literre nőtt. A maximális teljesítményről a gyár nagyon sokáig nem közölt adatot, csak annyit mondott, hogy pont elegendő. 

De mennyi is ez a pont elegendő?  Becslések szerint 160 és 200 lóerő között lehetett ez a teljesítmény.  Az orrdíszt 1914-ig ezüstözték, azóta jobbára rozsdamentes acélből készül, de - természetesen - rendelhető volt ezüstből, aranyból leöntve is.

Az autó 5,17 méter hosszú, a tengelytáv három méter három centi - hely hát van bőven. Bőr, fa, króm, puhaság, de semmi csiricsáré kirakodóvásár. A faberakások, a könyöklők, kapaszkodók, a kényelmi berendezések kapcsolói nem tolakszanak az ember arcába, csak egyszerűen ott annnak, ha szükség van rájuk, majd megtaláljuk őket. És ilyen finoman is megy. Puhán, csendben tünteti el az úthibákat, a zajt, észrevétlenül átsiklik a forgalmon is, hiszen mindenki tisztelettel utat enged neki. Született arisztokrata.

Rolls Royce Silver Shadow megrendelése -

Mindezt az eleganciát, kifinomultságot és élményt kaphatja meg ha kibérli ezt a luxus autót.


 

Daimler Super V8

Ha az erő és magabiztosság érzését szeretné érezni vagy éreztetni, ez a luxus limuzin biztosan hozzásegíti ehhez. A motorháztető alatt egy 370 lóerős,kompresszoros  V8-as motor dolgozik, miközben az egyedi kialakítású, bézs bőrbe öltöztetett utastérben a lehető legnagyobb kényelemben utazhat.

 

 Nagyít / További képek

Daimler Super V8 megrendelése -

A diplomatikus elegancia élményét kínálja Önnek ez a lakk fekete luxus limuzin.

  
 

Esküvői autó bérlés sofőrrel    Esküvői sztár vendég meghívás
Esküvői virág dekoráció   Esküvői ruha vásárlás, bérlés 
  
 Esküvői fotózás, videózás  Luxus autó bérlés sofőrrel